Garnalen in kerrie-kokossaus met rijstnoedels

Garnalen in kerrie kokossaus met rijstnoedels

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram rijstnoedels
  • 20 garnalen middelgrote
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 teentje knoflook
  • 3 druppels tabasco
  • ½ el kerriepoeder
  • 1 el arachideolie
  • peterselie

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel en snipper het teentje knoflook.
  • Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
  • Bak de gamba’s in de olie en voeg op het laatst de knoflook toe.
  • Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.
  • Voeg de de tabasco, kerriepoeder toe en laat deze even bakken.
  • Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  • Laat voor de helft inkoken.
  • Voeg dan de noedels toe en meng goed door elkaar.
  • Verdeel over de borden en garneer met een paar blaadjes peterselie.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis / Zeevruchten