Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Doe de garnalen in een kom.
- Voeg de knoflook toe.
- Snijd de citroen in tweeën en pers het sap uit over de garnalen.
- Meng de garnalen, knoflook en citroen goed door elkaar.
- Dek de kom af met huishoudfolie en laat 1 uur marineren.
- Verwarm de boter in een koekenpan en fruit de ui glazig.
- Voeg de garnalen toe en bak ze aan beide kanten tot ze mooi roze zijn.
- Voeg de in ringetjes gesneden rode peper toe.
- Voeg de paprikapoeder toe en laat deze even mee warmen.
- Voeg de kokosmelk toe.
- Voeg de koriander en de peterselie toe.
- Houd je niet van koriander, laat deze dan weg.
- Proef de saus en breng zo nodig op smaak met wat zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer er witte rijst bij.
Voedingswaarden
Calories: 380 kcal