Garnalen in tomatensaus met pasta

Garnalen in tomatensaus met pasta

Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Maak de pastasaus volgens het recept zoals beschreven
  • Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui.
  • Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
  • Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui.
  • Voeg de paprika toe.
  • Laat 5 minuten zachtjes bakken en voeg dan komijn, zout en peper toe.
  • Voeg de tomatensaus toe en warm deze goed door.
  • Voeg de garnalen toe, sluit af met een deksel en laat ong. 10 minuten op zacht vuur pruttelen.
  • Verdeel de pasta over de borden en schep de garnalen met de saus erover.
  • Garneer met wat peterselie.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis / Zeevruchten