Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 gram verse pasta
- 1 ui
- 1 gele paprika
- 10 ml olijfolie
- 600 gram pastasaus
- zout peper
- 2 tl komijnpoeder
- 400 gram grote garnalen gepelde
- geraspte Parmezaanse kaas
- handje bladpeterselie
Instructies
- Maak de pastasaus volgens het recept zoals beschreven
- Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
- Pel en snipper de ui.
- Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
- Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui.
- Voeg de paprika toe.
- Laat 5 minuten zachtjes bakken en voeg dan komijn, zout en peper toe.
- Voeg de tomatensaus toe en warm deze goed door.
- Voeg de garnalen toe, sluit af met een deksel en laat ong. 10 minuten op zacht vuur pruttelen.
- Verdeel de pasta over de borden en schep de garnalen met de saus erover.
- Garneer met wat peterselie.