Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
- Pel en snipper de ui.
- Verwijder, de steel het wit en de pitjes van de paprika’s en snijd ze in fijn repen.
- Snijd de tomaat in blokjes.
- Pel de knoflook en snijd deze fijn.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui met de paprika aan.
- Voeg de paprikapoeder met wat zout toe. Zet het vuur wat lager en voeg de knoflook toe.
- Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10 minuten stoven.
- Voeg de garnalen toe, doe een deksel op de pan en laat 5 minuten garen.
- Draai de garnalen om en bestrooi met piment d’espelette naar smaak.
- Roer het geheel door en laat nog een paar minuten stoven met het deksel op de pan.
- Verdeel het gerecht over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer eventueel met een pilav rijst