Garnalen met paprika,kaas en pasta a la Sandra

Garnalen met paprika,kaas en pasta a la Sandra

(voor 4 personen, 7 punten per persoon)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 160 gram rigatoni pasta ongekookt / gekookt volgens verpakking
  • 500 gram garnalen rauwegepelde grote (ontdooit)
  • 1 grote ui grof gesnipperd of 2 kleine
  • 3 kleuren paprika in blokjes
  • 3 teentjes knoflook in plakjes
  • 1 rode peper klein gesneden
  • 1 dessertlepel paprikapoeder pikant / gerookt
  • 1 dessertlepel djinten komijnpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 100 gram pittige harde 20+ kaas in kleine blokjes
  • 2 eetlepel(s) becel light vloeibaar

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en laat als het klaar is uitlekken.
  • Bak de ui, knoflook, rode peper, paprika, gerookt paprikapoeder, djinten en zout in de becel op hoog vuur even 2 minuutjes en laat dan met deksel op de pan nog 8 minuutjes laag op staan.
  • Voeg dan de garnalen toe en roerbak 2 minuutjes op hoog vuur door elkaar.
  • Je ziet de garnalen van grijs roze worden.
  • Doe de blokjes kaas en het citroensap erbij en voeg de pasta toe.
  • Roerbak tot de kaas gesmolten is no ongeveer 1,5 minuut.
  • Proef en strooi eventueel nog wat verse zwarte peper er overheen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten