Garnalenomelet met komkommersalade

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 50 g kruidenboter
  • 400 g soepgroente
  • 8 eieren
  • 2 bak roze garnalen à 125 g
  • 1 pak voorgebakken broodjes 6 stuks
  • 1 komkommer
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 1 eetlepel(s) azijn

Instructies

  • In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten.
  • Soepgroente toevoegen en 5 minuten bakken.
  • In kom eieren met zout en peper losroeren.
  • Garnalen toevoegen.
  • Eimengsel bij groentemengsel schenken.
  • Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen.
  • Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
  • Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven.
  • Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren.
  • Komkommer met dressing mengen.
  • Broodjes halveren.
  • Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Ei / Groenten / Hoofdgerechten / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Nederland