Garniture à la Dubarry

garnituur Dubarry
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 bloemkoolroosjes
  • 2 dl Mornaysaus
  • 50 g geraspte kaas
  • 400 g aardappels

Instructies

  • Maak de Mornaysaus.
  • Kook de bloemkoolroosjes in ruim water met wat zout gaar.
  • Laat ze goed uitlekken.
  • Leg ze in een ovenvaste schaal.
  • Geef er de Mornaysaus over, strooi er geraspte kaas over en zet ze onder de grill tot er een mooi korstje op is.
  • Schil de aardappels, geef ze een gelijke vorm en kook ze met weinig water en wat zout in 20 minuten gaar.

Notities / Tips / Wijnadvies

Sausadvies: Stoofvocht van het vlees.
Serveren bij Vlees.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas
Land van herkomst Ierland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch