Garniture à la Marie Louise

garnituur Marie Louise
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 artisjokbodems
  • 1 dl soubisesaus
  • 300 g champignons

Instructies

  • Stoof de artisjokbodems in wat boter.
  • Maak een dikke soubisesaus.
  • Maak de champignons schoon en hak ze zeer fijn.
  • Sauteer ze in wat boter totdat alle vocht is losgelaten.
  • Maal ze daarna nog in de mixer heel fijn.
  • Meng ze met de soubisesaus in de verhouding 1 deel soubise op vier delen champignons.
  • Vul hiermee de artisjokbodems.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren bij Tournedos, kalfslapjes en gevogelte.

Saustip:

Gebonden jus.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Frankrijk
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch