Garniture à la Melba

garnituur Melba
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 kleine tomaatjes
  • 1 kippeborst
  • 150 g champignons
  • 2 truffels
  • dl velouté gewone
  • 2 kropjes sla

Instructies

  • Snij de tomaten doormidden.
  • Haal ze leeg, zet ze in een beboterde ovenvaste schaal 15 minuten in een oven van 180 º C.
  • Pocheer in wat bouillon gedurende 10 minuten de kippeborst.
  • Snij het vlees in brunoise.
  • Maak de champignons schoon en snij ze in kleine brunoise.
  • Sauteer ze even in wat boter.
  • Hak de truffels klein.
  • Snij de kropjes sla doormidden, bind ze op en stoof ze even in wat boter.
  • Vul de tomaten met een mengsel van kippevlees, champignons, truffel en velouté.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren bij Vlees.

Sausadvies:

Gebonden jus met port.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Gevogelte / Kip
Land van herkomst Frankrijk