Garniture à la Niçoise

garnituur uit Nice / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • dragon
  • 4 schijfjes citroen
  • 4 zwarte olijven
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 25 g ansjovisboter
  • 4 Ansjovis filets

Instructies

  • Plicheer en ontpit de tomaten.
  • Schil de knoflook.
  • Sauteer de tomaten in wat boter, geef er zout en peper over en pers er de knoflook over.
  • Garneer de vis met de ansjovisfilets, de olijven, de kappertjes en de tomaat.
  • Leg er schijfjes ansjovisboter op.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren bij Vis.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Vis
Land van herkomst Frankrijk