Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Serveeradvies: Vlees.
Ingrediënten
- 400 g aardappels
- 60 g gekookte ham
- 4 tomaten
- 250 g champignons
- 1 ui
- paneermeel
- peterselie
Instructies
- Was wat peterselie en hak die fijn.
- Schil de aardappels, kook ze, maak er puree van voor aardappelkroketten.
- Snij de ham in kleine brunoise en meng deze met de aardappelpuree voor u de kroketten maakt
- Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
- Schil de ui en hak die fijn.
- Sauteer in wat boter de champignons en ui totdat alle vocht verdampt is.
- Geef er zout en peper over.
- Meng er wat paneermeel door en de gehakte peterselie.
- Snij een kapje van de tomaten.
- Haal ze leeg en vul ze met het champignonmengsel.
- Zet ze in een beboterde ovenschaal 20 minuten in een oven van 180 º C.
- Bak de aardappelkroketten in een friteuse van 180 º.
Notities / Tips / Wijnadvies
Sausadvies:
Demiglace met wat tomatenpuree.Serveeradvies: Vlees.