Gazpacho van Astrid Veltman 3

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram witbrood
  • 2 flesjes Tomatensap
  • paprikapoeder
  • zout
  • slaolie
  • 5 tomaten
  • 1 paprika
  • 1 augurken
  • 2 hardgekookte ei
  • peper

Ook nodig:

Instructies

  • Doe de grofgesneden ui, azijn, knoflook, het even in wat water geweekte brood, het tomatensap, wat paprikapoeder, zout, peper en wat slaolie in een mengbeker en laat de mixer even draaien, zodat een gladde massa ontstaat.
  • Zet de soep op een koude plaats weg.
  • Roer de ontvelde tomaten, de gesnipperde paprika, de augurk en de kleingesneden eieren als vulsel door de soep.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Soep
Land van herkomst Spanje