Gazpacho van Astrid Veltman 4

Porties: 8
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine geschilde komkommer zonder zaadjes
  • 2 schoongemaakte paprika
  • 4 ontvelde tomaat zonder pitjes
  • 1 gesnipperde ui
  • ½ groentebouillontablet
  • 3 eetlepel(s) tomatenketchup
  • 1 ei
  • 4 eetlepel(s) olijfolie
  • zout
  • tabasco
  • peper

Instructies

  • Snijd 1/4 deel van de komkommer, 1/4 paprika en 1/2 tomaat in blokjes en de rest van de groenten in grove stukken.
  • Los het bouillontablet op in 1/4 liter heet water.
  • Pureer de grove stukken groenten, ui, bouillon, ketchup, eidooier en olie glad en wrijf dit door een zeef.
  • Breng op smaak met zout, peper en tabasco.
  • Roer de blokjes groenten erdoor.
  • Leg voor het serveren eventueel ijsklontjes in de soep.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Soep
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch