Gebakken champignons met rozemarijn

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bakjes kleine champignons á 250 gr
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 ui
  • 2 theelepel rozemarijnblaadjes
  • peper & zout
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • koekepan

Instructies

  • Maak 2 bakjes kleine champignons (á 250 gr) schoon.
  • Verhit in een koekepan 1 eetlepel olijfolie en bak hierin 1 gepelde en gesnipperde ui
  • al omscheppend goudbruin.
  • Voeg de champignons toe en bak ze in ± 3 minuten gaar.
  • Schep er 2 theelepels rozemarijnblaadjes en naar smaak peper en zout door.
  • Druppel er 1 eetlepel citroensap over.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de champignons koud of warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch