Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 8 kipdrumsticks
- 2 eetlepel(s) cajunkruiden
- olijfolie
- Provençaalse tomaten
- 2 sneetjes witbrood
- 1 bosje peterselie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 klontje boter
- 2 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 6 tomaten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°c
- Bestrooi de kipdrumsticks, in een ovenschaal, met cajunkruiden en besprenkel ze met olijfolie.
- Bak de drumsticks in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Pel en snipper de ui.
- Pluk en hak de peterselie fijn.
- Ris de tijm en rozemarijn en hak ze fijn.
- Snijd de korstjes van het casinobrood en snijd het brood in kleine blokjes.
- Verhit een scheut olie en een klontje boter in een pan en fruit de ui en de knoflook en voeg de kruiden toe.
- Voeg het brood toe en bak het brood goudbruin en krokant.
- Snijd de onderkant van de tomaten en halveer de tomaten.
- Schep een lepel van de broodvulling op de tomaten.
- Bak de tomaten op een met bakpapier beklede bakplaat circa 10 minuten in de oven.