Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 gr.
- Kook de penne volgens aanwijzing op de verpakking.
- Giet de pasta af en voeg de passata toe en breng op smaak met wat zout en peper.
- Pel en snipper de ui fijn.
- Hak de peterselie fijn.
- Meng in een kom het gehakt, de ui, de peterselie, de eieren en wat zout en peper.
- Draai balletjes ter grote van een golfbal.
- Doe wat bloem in een diep bord en rol de balletjes door de bloem.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de balletjes aan alle kanten in 10 minuten aan. (de garing gaat verder in de oven)
- Doe de penne in tomatensaus in een ovenschaal samen met de gehaktballetjes.
- Rasp de Parmezaanse kaas er over.
- Zet de schaal voor 15 minuten in de oven.
- Verdeel over de borden en serveer.