Gegratineerde sedanini met spinazie
Instructies
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Kook 200 gr sedanini (pasta, Grand'Italia) volgens de gebruiksaanwijzing.
- Snijd intussen 150 gr schouderham in blokjes.
- Verhit in een grote koekenpan of wok 2 eetlepels olijfolie en bak de ham ± 3
- minuten.
- Pers er 1 teentje knoflook boven uit.
- Voeg 200 gr wilde spinazie toe en bak die al omscheppend tot de blaadjes
- slap worden.
- Roer er 1 potje Montanarasaus (Grand'Italia) en 1 theelepel tijm door.
- Giet de pasta af, schep de saus erdoor en doe het geheel over in een
- ovenschaal.
- Strooi er 75 gr geraspte Pardano kaas over en laat de kaas vlak onder de grill
- in ± 5 minuten smelten en goudbruin kleuren.
- Lekker met salade van plakjes tomaat met in ringen gesneden sjalotjes,
- peterselie, olijfolie, azijn, zout en peper.