Gegratineerde sedanini met spinazie

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Instructies

  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Kook 200 gr sedanini (pasta, Grand'Italia) volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Snijd intussen 150 gr schouderham in blokjes.
  • Verhit in een grote koekenpan of wok 2 eetlepels olijfolie en bak de ham ± 3
  • minuten.
  • Pers er 1 teentje knoflook boven uit.
  • Voeg 200 gr wilde spinazie toe en bak die al omscheppend tot de blaadjes
  • slap worden.
  • Roer er 1 potje Montanarasaus (Grand'Italia) en 1 theelepel tijm door.
  • Giet de pasta af, schep de saus erdoor en doe het geheel over in een
  • ovenschaal.
  • Strooi er 75 gr geraspte Pardano kaas over en laat de kaas vlak onder de grill
  • in ± 5 minuten smelten en goudbruin kleuren.
  • Lekker met salade van plakjes tomaat met in ringen gesneden sjalotjes,
  • peterselie, olijfolie, azijn, zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië