Gegratineerde tortilla’s met Mexicaans gehakt

      Reacties uitgeschakeld voor Gegratineerde tortilla’s met Mexicaans gehakt

Gegratineerde tortilla's met Mexicaans gehakt

Categorie met vlees, Tortilla's, Varkensvlees
Keuken Mexico
porties 4
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Materialen

Wat gaat er in

  • 2 uien
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 300 gr half-om-halfgehakt
  • 2 eetlepel cajunkruiden
  • 400 gr Mexicaanse roerbakgroenten
  • 75 g belegen kaas stukje
  • 4 eetlepels tomatenketchup
  • 1 pak wraptortilla's

Hoe maak ik het klaar

  • Grill voorverwarmen.
  • Uien pellen en snipperen.
  • In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken.
  • Uien en roerbakmix erdoor scheppen en meebakken.
  • Kaas raspen.
  • Groenten-gehaktmengsel met ketchup, zout en peper op smaak brengen.
  • Tortilla's een voor een op bakplaat leggen, vulling erover verdelen, dubbelklappen en met kaas bestrooien.
  • Gerecht 3 minuten onder grill leggen, tot kaas goudbruin is.

Tips / Opmerkingen

Lekker met komkommersalade, kidneybonen en knoflooksaus.