Gegrilde Koolvis met Kruiden
Sappige koolvismoten gemarineerd in citroen en Provençaalse kruiden, gegrild tot perfectie.
Equipment
- Grillpan of ovenrooster
- mes
Ingrediënten
Instructies
- Leg de vis in een kom en besprenkel met citroensap en olijfolie.
- Strooi de kruiden erover en laat 2 uur marineren.
- Draai de vis af en toe om.
- Grill 10-12 minuten op een hete grill of in een oven op 200°C.
- Besprenkel tijdens het grillen met een beetje olie.
- Bestrooi met peterselie en serveer met citroenpartjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met geroosterde groenten of een lichte salade.
Wijnadvies:
Een frisse Chablis past perfect bij deze vis.
Voedingswaarden
Calories: 220 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 40 g | Vet: 8 g | Zout: 0.9 g | Sugar: 1 g