Gehaktbroodjes
Gehaktbroodjes
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
———————————————————————————————
Ingrediënten:
- 8 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries (pak à 450 g))
- 5 zoetzure augurken
- 3 bosuitjes
- 400 g half-om-halfgehakt
- 1 eetlepel(s) gehaktkruiden (strooibusje a 90 g)
- 1 eetlepel(s) mosterd
- 1 zak gemengde sla extra (200 g)
- 4 eetlepel(s) Thousand Island dressing
Bereidingswijze:
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Deegplakjes laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Augurken in blokjes snijden.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Gehakt vermengen met augurk, bosui en gehaktkruiden.
- 4 deegplakjes uitspreiden op aanrecht en besmeren met mosterd.
- Gehakt er in bergjes opleggen.
- Afdekken met resterende deegplakjes.
- Randen goed dichtdrukken.
- Broodjes in ca. 25 minuten in oven gaar en bruinbakken.
Tips
Serveren met sla gemengd met dressing.
———————————————————————————————
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept