Geitenkaassalade met notenhoningbrood
snel te maken
Ingrediënten
- 300 g geitenkaas Bettine Blanc
- 1 notenhoningbrood 400 g
- 1 krop sla
- 500 g tomaten
- 1 zakje walnoten 50 g
- 6 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) azijn
Instructies
- Grill voorverwarmen.
- Geitenkaas in 12 plakjes snijden.
- Notenhoningbrood in plakken snijden, 6 sneetjes brood halveren en met geitenkaas beleggen.
- Sla wassen en drogen.
- Tomaten schoonmaken en in partjes snijden.
- In grote schaal groenten mengen.
- Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren en met salade mengen.
- Broodjes geitenkaas 3 minuten onder grill zetten tot kaas begint te kleuren.
- Broodjes over salade verdelen, salade met walnoten bestrooien en met rest van brood serveren.