Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 paprika’s in reepjes, verschillende kleuren
- 2 kleine rode uien klein gesnipperd
- 3 teentjes knoflook geplet en klein gehakt
- 20 ml ketjap manis
- 30 ml sojasaus
- 30 gram Greensweet Stevia Brown
- 10 ml vloeibare honing
- 1 groentebouillonblokje verkruimeld
- 30 ml balsamicoazijn
- 15 ml knoflook-chili olie
eventueel
- zwarte peper naar smaak
Instructies
- Fruit in de (knoflook-chili) olie de rode ui, paprika, knoflook en het bouillonblokje even aan op hoog vuur en laat 10 minuten op laag vuur even pruttelen zonder deksel op de pan.
- Draai het vuur weer hoog en voeg de ketjap manis, sojasaus, Greensweet Stevia Brown, honing en balsamico-azijn toe.
- Roerbak dit op middelmatig tot hoog vuur een minuut of 8 tot het vocht verdwenen is en er een kleverige substantie overblijft op de paprika.