Gepofte bietjes met knoflookroomkaas

AllerHande september 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) bloemenhoning
  • 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • versgemalen zwarte peper
  • zout
  • 4 bietjes voorgekookte
  • 1 potje roomkaas met knoflook à 150 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 ºC.
  • In kom marinade kloppen van honing, olie, peper en zout.
  • Bieten door marinade wentelen en per stuk verpakken in vel aluminiumfolie.
  • Bietjes in 10-15 minuten in de oven warm laten worden.
  • Pakketjes 5 minuten voor het einde van de baktijd openen en roomkaas over bietjes verdelen.
  • Opengevouwen pakketjes nog 5 minuten in de oven plaatsen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch