Gerookte eendefilet op een bedje van gemengde salade
Ingrediënten
Instructies
- Snijd het overtollige vet van de eendefilets en houd ze koel.
- Maak de groene boontjes schoon en kook ze in gezouten water beetgaar.
- Was de slasoorten en dep ze droog.
- Was de radijsjes en snijd ze in dunne schijfjes.
- Bak de denneappelpitten in een klontje boter.
- Schil de perziken, ontpit ze en snijd ze in stukjes.
- Mix de perzikstukjes met de wijnazijn en de olie en breng op smaak met peper en zout.
- Schenk wat van de perzikencoulis op de slasoorten, de boontjes en de radijsjes en schik de salade op de randen van de borden.
- Zet de eendefilet in een waaiervorm in het midden en strooi er de denneappelpitten en de bieslook over.
Notities / Tips / Wijnadvies
Tip:Voorgesneden gerookte eendefilet vindt u in delicatessewinkels en in sommige
grote warenhuizen.
grote warenhuizen.