Gerookte vissalade met pesto dressing

Gerookte vissalade met pesto dressing

voor 2 personen,
10 punten per persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gram gemengde ijsbergsla
  • 2 tomaatjes in plakjes
  • 200 gram gerookte zalm
  • 180 gram makreel filet
  • 125 gram forel filet peper
  • 10 surimi sticks
  • Amsterdamse uien naar keus, geen punten
  • augurkjes naar keus, geen punten

Voor de dressing:

  • 2 eetlepel(s) rode pesto groen mag ook
  • 4 eetlepel(s) fritessaus Remia 5 % vet
  • 1 eetlepel(s) witte wijn azijn
  • 1 eetlepel(s) limoensap
  • 1 eetlepel(s) mosterd naar keus, mild of scherp
  • 1 eetlepel(s) Greensweet Stevia Erythritol suiker
  • peper uit de molen naar smaak
  • zout uit de molen naar smaak

Instructies

  • Meng alle ingrediënten voor de dressing met elkaar.
  • Leg de sla op een bord en doe er wat dressing over.
  • Leg de vis, de tomaatjes, de olijven, de augurk en de Amsterdamse uien op de sla.
  • Maak af met de rest van de dressing.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade / Vis