Gerookte Visschotel a la Sandra

Gerookte Visschotel a la Sandra

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 40 gram rucola gesneden
  • 40 gram gemengde sla
  • 200 gram gerookte forel
  • 200 gram gerookte haring
  • 200 gram gerookte zalm
  • 200 gram makreelfilet
  • 1 blokjes tonijn in water uitgelekt
  • 30 gram groene pesto
  • verse peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 30 gram Italiaanse pitten croutons Appie
  • 100 ml Spicy Garlic saus van 2Bslim
  • 30 ml fritessaus remia 5%

Instructies

  • Doe de rucola en de gemengde sla in een diep bord. Doe er wat Spicy Garlic saus overheen.
  • Meng de uitgelekte tonijn met de pesto en de fritessaus en maak op smaak met peper en/of zout.
  • Verdeel de vis over de twee borden.
  • Stooi er wat Italiaanse pitten croutons over heen en per bord een eetlepel kappertjes.
  • Doe er als laatste nog wat van de Spicy Garlic saus overheen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Gezond en vullend.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis