Geroosterde bol met pesto-casselerrib

snel te maken komt uit AllerHande maart 2000 /
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) kruidenboter
  • 2 eetlepel(s) mosterd honingdressing
  • 1 bolletje mozzarella
  • 1 kleine rode paprika
  • 50 gram casselerrib in pesto
  • 1 zakje rocket slamelange 75 g
  • 1 Italiaanse bol

Instructies

  • Grill voorverwarmen op hoogste stand.
  • Bol opensnijden en dik besmeren met kruidenboter.
  • Paprika wassen, schoonmaken en in repen snijden.
  • Mozzarella in plakjes snijden.
  • Paprika over broodhelften verdelen, plakjes mozzarella erop leggen.
  • Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en kaas in ca. 5 minuten laten smelten.
  • Dressing door sla scheppen.
  • Brood met casselerrib beleggen en dichtklappen.
  • Sla apart erbij serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Broodjes / Brunch / Hoofdgerechten / Lunch / Varkensvlees
Land van herkomst Italië