Gesmoorde paprika met ansjovis

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 grote gele paprika's
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 5 Ansjovis filets blikje, 48 gr
  • 1 eetlepel(s) melk

Instructies

  • Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
  • Pel de knoflook en druk het met een vork fijn.
  • Verhit de olie in een braadpan, voeg de knoflook toe en fruit ± 1 minuut zachtjes.
  • Roer de ansjovis erdoor tot een smeuïg mengsel ontstaat.
  • Voeg de melk en de paprikarepen toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, onafgedekt op zacht vuur ± 45 minuten sudderen.
  • Laat de paprika's tot lauwwarm afkoelen en serveer met ciabatta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Vis
Land van herkomst Italië