Gevulde aardappel met ananas en bleekselderij

Gevulde aardappel met ananas en bleekselderij

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 vastkokende aardappelen
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 blik ananas stukjes ca. 200 g
  • 1 theel. kerriepoeder
  • 2 eetlepel pijnboompitten

Instructies

  • Voorbereiding:
  • Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork of satéprikker.
  • Leg de aardappelen op een magnetronschaal en zet ze 8-10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
  • Pel de ui en snipper deze.
  • Snijd de bleekselderij in zeer smalle boogjes.
  • Giet de ananasblokjes af en snijd ze iets kleiner.
  • Meng ui, bleekselderij, ananas en kerriepoeder.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge hete
  • koekenpan goudbruin.
  • Schep de helft ervan door de vulling.
  • Bereiding:
  • Snijd de aardappelen iets open.
  • Schep er eventueel wat aardappelkruim uit.
  • Schep de vulling erin en strooi de rest van de pijnboompitten erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met tomatensalade
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch