Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 vastkokende aardappelen
- 1 rode ui
- 2 stengels bleekselderij
- 1 blik ananas stukjes ca. 200 g
- 1 theel. kerriepoeder
- 2 eetlepel pijnboompitten
Instructies
- Voorbereiding:
- Borstel de aardappelen schoon en prik ze hier en daar in met een vork of satéprikker.
- Leg de aardappelen op een magnetronschaal en zet ze 8-10 minuten in de magnetron op 800 Watt.
- Pel de ui en snipper deze.
- Snijd de bleekselderij in zeer smalle boogjes.
- Giet de ananasblokjes af en snijd ze iets kleiner.
- Meng ui, bleekselderij, ananas en kerriepoeder.
- Rooster de pijnboompitten in een droge hete
- koekenpan goudbruin.
- Schep de helft ervan door de vulling.
- Bereiding:
- Snijd de aardappelen iets open.
- Schep er eventueel wat aardappelkruim uit.
- Schep de vulling erin en strooi de rest van de pijnboompitten erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met tomatensalade