Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 400 gram rundergehakt
- 100 gram geraspte kaas
- 1 takje tijm
- 20 gram boter
- 2 el peterselie gehakte
- 2 tl koriander gedroogde
- 2 tl basilicum gedroogde
- 3 el olijfolie
- 2 tl kurkuma
- 8 aardappels vastkokend
- 2 uien gesnipperde
- zout
- 1 ei
- peper
Instructies
- Schil de aardappels en hol ze uit met behulp van een lepel.
- Bestrooi met wat zout en smeer ze in met wat boter.
- Meng in een kom het gehakt, de ui, peterselie, het ei, 1 el olie, koriander, basilicum, de geraspte kaas, 1 tl zout en wat gemalen peper.
- Meng goed door elkaar.
- Vul de aardappel met het gehaktmengsel en zet ze in een ovenschaal.
- Meng in een kom een kopje water,de aardappelpulp, de kurkuma, de blaadjes van het takje tijm en de rest van de olijfolie.
- Meng dit goed door elkaar en verdeel dit over de aardappel.
- Zet de schaal gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven van 175 gr.