Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 6 vastkokende aardappels schoongemaakt en gehalveerd
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 4 eetlepel(s) veganaise mayonaise zonder ei
- 1 theelepel gele mosterd
- 1 klein uitje fijngesneden
- 1 theelepel kerrie
- Zout en peper naar smaak
- Beetje kurkuma
- Snufje paprikapoeder
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Bestrijk de aardappels aan alle kanten met olijfolie.
- Leg ze met de binnenkant naar beneden op de bakplaat en bak ze ongeveer 45 minuten,
- tot ze zacht zijn (maar niet papperig). Laat ze afkoelen.
- Meng ondertussen de overige ingrediënten, behalve de paprikapoeder, in een kom.
- Hol de aardappels uit, zodat er een plekje is voor de vulling.
- Voeg de aardappel die je uit hebt geschept toe aan het mosterd-mengsel en roer goed.
- Vul hiermee de aardappels.
- Dat kan heel netjes met een slagroomspuitzak, of gewoon met een lepel.
- Bestrooi met wat paprikapoeder.