Gevulde Italiaanse bollen 2

AllerHande augustus 2001
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 Italiaanse bollen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 bakje paprika-ui-mix à 140 g
  • 100 g rundergehakt
  • 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden
  • zout
  • 1 zakje rucola sla, 30 g

Instructies

  • Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen.
  • In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca. 1 minuut bakken.
  • Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is.
  • Gehaktmengsel op smaak brengen met zout.
  • Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen.
  • Kapjes brood erop leggen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Broodjes / Rundvlees / Vlees