Gevulde Italiaanse bollen

Gevulde Italiaanse bollen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eieren M
  • 4 grote Italiaanse bollen
  • 2 vleestomaten
  • 1 avocado
  • 8 eetlepel(s) sandwichspread naturel pot à 450 g
  • 1 bak rucolasla 30 g
  • 250 g gebraden kipfilet

Instructies

  • Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden.
  • Kap van bollen snijden.
  • Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand.
  • Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden.
  • Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden.
  • Helft van sandwichspread in bollen smeren.
  • Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen.
  • Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Gevogelte / Kip / Lunch