Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eieren M
- 4 grote Italiaanse bollen
- 2 vleestomaten
- 1 avocado
- 8 eetlepel(s) sandwichspread naturel pot à 450 g
- 1 bak rucolasla 30 g
- 250 g gebraden kipfilet
Instructies
- Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden.
- Kap van bollen snijden.
- Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand.
- Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden.
- Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden.
- Helft van sandwichspread in bollen smeren.
- Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen.
- Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.