Gevulde paddestoelen

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gr kleine paddestoelen bijvoorbeeld kastanjechampignons
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspte
  • 75 gram broodkruim of paneermeel
  • 2 eetlepel(s) water
  • 3 lente-uitjes fijngehakte
  • ½ theelepel oregano
  • 2 geperst teentjes knoflook
  • 2 eetlepel(s) peterselie fijngehakte verse
  • 1 theelepel zout
  • ½ theelepel peper
  • 4 eetlepel(s) olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Maak de paddestoelen met keukenpapier schoon.
  • Verwijder de steeltjes en hak ze fijn.
  • Vermeng ze met de rest van de ingrediënten en lepel dit mengsel in de paddestoelenhoedjes.
  • Zet ze op een bakplaat ± 25 minuten in de oven tot de paddestoelen wat bruin beginnen te worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Hapjes
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch