Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- ½ ui
- 200 gram champignons
- 1 teen knoflook
- 100 gram verse spinazie
- 100 gram geitenkaas
- 50 gram geraspte kaas
- 1 tl tijm
- 1 tl nootmuskaat
- peper en zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was de paprika goed en snijd deze door de helft. Verwijder de zaadlijsten.
- Snijd de ui en champignons in kleine stukjes.
- Fruit de ui met het knoflook in een koekenpan. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de spinazie toe tot deze geslonken is.
- Haal het spinaziemengsel van het vuur en bestrooi met nootmuskaat, tijm, peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas en meng door het mengsel.
- Vul de twee paprikahelften met het mengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
- Doe de paprika’s in een ingevette ovenschaal en bak ze 20 minuten in de oven.