Gevulde paprika met champignons

Gevulde paprika met champignons

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • ½ ui
  • 200 gram champignons
  • 1 teen knoflook
  • 100 gram verse spinazie
  • 100 gram geitenkaas
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 tl tijm
  • 1 tl nootmuskaat
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Was de paprika goed en snijd deze door de helft. Verwijder de zaadlijsten.
  • Snijd de ui en champignons in kleine stukjes.
  • Fruit de ui met het knoflook in een koekenpan. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de spinazie toe tot deze geslonken is.
  • Haal het spinaziemengsel van het vuur en bestrooi met nootmuskaat, tijm, peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas en meng door het mengsel.
  • Vul de twee paprikahelften met het mengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
  • Doe de paprika’s in een ingevette ovenschaal en bak ze 20 minuten in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch