Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika

AllerHande december 2000
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Gnocchi di patate 500 g
  • ½ zakje verse Italiaanse kruidenmix à 20 g
  • 1 rode geroosterde paprika pot à 465 g
  • 40 g roomboter
  • zout
  • peper

Instructies

  • In pan ruim water aan de kook brengen en gnocchi toevoegen.
  • Koken tot gnocchi boven komen drijven en afgieten.
  • Kruiden fijnknippen.
  • Paprika in reepjes snijden.
  • In pan boter zachtjes smelten.
  • Kruiden en reepjes paprika erdoor mengen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Gnocchi erdoor scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met gevogelte
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Pasta
Land van herkomst Italië