Goulashpasta met kalkoenballetjes

Aller Hande 1997
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels boter of margarine
  • 1 zakje groentefantasie 400 g,
  • 2 theelepel goulashkruiden
  • 2 theelepel karwijzaad
  • 1 blikje tomatenpuree 70 g,
  • 400 g tagliatelle
  • 500 g kalkoengehakt Frik,
  • cayennepeper
  • zout

Instructies

  • Gehakt (= gekruid) tot ca. 24 balletjes rollen.
  • Pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking koken.
  • Intussen in pan 1 eetlepel boter verhitten, gehaktballetjes ca. 5 minuten bakken, uit pan op bord scheppen.
  • In zelfde pan rest van boter verhitten, groentefantasie ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
  • Goulashkruiden en karwijzaad erdoor scheppen.
  • Tomatenpuree en 3 dl water erdoor roeren, op smaak brengen met cayennepeper en zout.
  • Gehaktballetjes in goulashsaus scheppen en nog ca. 5 minuten afgedekt verwarmen, af en toe roeren.
  • Pasta over vier borden verdelen, goulash erover scheppen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Kalkoen / Pasta