Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 bundels groene asperges a 500 g
- 1 kilo aardappels
- 2 eieren
- ½ zakje verse peterselie a 30 g
- 2 pakjes schouderham dikke plakken, a 155 g
- 1 zakje saus voor asperges 40 g
- 25 g roomboter
Instructies
- Aardappels wassen, schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken.
- Asperges wassen, houtachtige uiteindes afsnijden en in stukken van 4 cm snijden.
- Kopjes achterhouden, rest in 8 min. gaarkoken.
- Na 4 min. aspergekoppen meekoken.
- Laten uitlekken.
- Eieren in 8 min. hard koken, pellen en snipperen.
- Peterselie fijn knippen.
- Ham in reepjes snijden.
- Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Asperges en ham mengen en over vier borden verdelen.
- Aardappels ernaast scheppen.
- Saus gedeeltelijk over asperges schenken.
- Met peterselie en ei garneren.
Voedingswaarden
Calories: 445 kcal | koolhydraten: 51 g | Protein: 6 g | Vet: 24 g