Groene gemengde salade

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels azijn
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepel groene kruidenmosterd
  • 50 gram veldsla
  • 25 gram waterkers
  • ¼ krop ijsbergsla
  • ½ doosje tuinkers
  • 1 bosuitje
  • zout
  • peper

Instructies

  • Was de veldsla en de waterkers en verwijder de worteltjes.
  • Laat de veldsla en waterkers in een vergiet goed uitlekken.
  • Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes.
  • Klop in een kommetje de azijn, de mosterd, de olie en zout en peper tot een sausje.
  • Verdeel de veldsla, de ijsbergsla en de waterkers over 2 bordjes.
  • Knip de tuinkers erboven.
  • Klop het sausje nogmaals door en schenk het over de salade.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch