Groene tagliatelle met Quorn in roomsaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 gram Quornstukjes naturel
  • 50 gram groene mini-asperges of groene asperges uit de diepvries
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • 100 gram worteltjes in stukjes
  • 1 groene courgette in blokjes
  • 1 gele paprika in blokjes
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 dl groentebouillon
  • 1 dl slagroom
  • 2 eetlepel(s) oreganoblaadjes
  • 250 gram groene tagliatelle

Instructies

  • Snijd de asperges in stukjes van ± 3 cm.
  • Verhit de olijfolie in een wok, voeg alle groenten en de stukjes Quorn toe en bak alles al omscheppend even aan.
  • Voeg de bouillon, de slagroom en 1 eetlepel oregano toe, roer alles goed door en laat het geheel in ± 10 minuten zachtjes inkoken tot een mooie saus ontstaat.
  • Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout en een scheutje olijfolie in ± 10 minuten beetgaar.
  • Schep de tagliatelle op 4 borden, schep de Quorn met de saus erover en strooi er wat oreganoblaadjes over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch