Groentecouscous

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g couscous
  • 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 zak franse roerbakgroenten à 400 g
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 eetlepel(s) gedroogde provençaalse kruiden
  • 200 g feta in blokjes
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • peper
  • zout

Instructies

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olie in een wok en bak de roerbakgroenten en de rode paprika al omscheppend beetgaar.
  • Schep de couscous, de Provençaalse kruiden, de feta en de kaneelpoeder door de groenten en roerbak het geheel op hoog vuur goed warm.
  • Breng de groentencouscous op smaak met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Hardy´s, Stamps, Semillion/Chardonnay, wit, Australië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht