Groentenburrito’s met vegetarisch gehakt en ananassalsa

Vegetarische Groentenburrito’s met Ananassalsa

Met deze wraps met groenten en vegetarisch gehakt doe je het hele gezin een plezier. In 20 minuten op tafel!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 verpakkingen Aviko Easy Veggie Roasted Corn elk 450 g
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 eetlepels burritokruidenmix
  • 100 g verse ananasblokjes
  • 1 takje munt fijngehakt
  • 300 g milde salsa uit een potje
  • 8 tortilla wraps naturel
  • 150 g fijngesneden ijsbergsla

Instructies

  • Verhit de olie in een koekenpan.
  • Bak de Easy Veggie Roasted Corn gedurende 9 minuten op middelhoog vuur.
  • Schep regelmatig om en voeg na 5 minuten ook de burritokruiden toe.
  • Snijd de ananasblokjes in kleine stukjes.
  • Hak de blaadjes munt fijn.
  • Meng de salsa in een schaaltje met de ananas en de fijngehakte munt.
  • Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bestrooi de wraps met de fijngesneden ijsbergsla.
  • Schep de groente-gehaktschotel op de wraps.
  • Rol de wraps op en serveer met de ananassalsa.

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 10 g | Vet: 15 g | Zout: 2 mg | Sugar: 8 g
————————————————————————————————–
Land van herkomst Mexico