Vegetarische Groentenburrito’s met Ananassalsa
Met deze wraps met groenten en vegetarisch gehakt doe je het hele gezin een plezier. In 20 minuten op tafel!
Equipment
Ingrediënten
- 2 verpakkingen Aviko Easy Veggie Roasted Corn elk 450 g
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 eetlepels burritokruidenmix
- 100 g verse ananasblokjes
- 1 takje munt fijngehakt
- 300 g milde salsa uit een potje
- 8 tortilla wraps naturel
- 150 g fijngesneden ijsbergsla
Instructies
- Verhit de olie in een koekenpan.
- Bak de Easy Veggie Roasted Corn gedurende 9 minuten op middelhoog vuur.
- Schep regelmatig om en voeg na 5 minuten ook de burritokruiden toe.
- Snijd de ananasblokjes in kleine stukjes.
- Hak de blaadjes munt fijn.
- Meng de salsa in een schaaltje met de ananas en de fijngehakte munt.
- Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrooi de wraps met de fijngesneden ijsbergsla.
- Schep de groente-gehaktschotel op de wraps.
- Rol de wraps op en serveer met de ananassalsa.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 60 g | Protein: 10 g | Vet: 15 g | Zout: 2 mg | Sugar: 8 g