Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- Roggebrood
- 100 ml Griekse yoghurt
- 100 ml roomkaas
- Bospeen mini
- Klein bosje radijs
- Romanesco roosjes
- 4 bosuitjes
Instructies
- Maal het roggebrood tot kruimels in een keukenmachine.
- Meng de Griekse yoghurt en roomkaas in een kom en breng op smaak naar wens.
- Vul de glaasjes met een dun laagje van het yoghurt-roomkaasmengsel.
- Bedek het mengsel met een laagje van de fijn gemalen roggebroodkruimels.
- Snijd de gewassen groenten in de gewenste verhoudingen en maak een klein tuintje bovenop de roggebroodcrumble in elk glas.
- Blancheer de harde groenten, zoals de bospeen en Romanesco roosjes, kort in kokend water en laat ze vervolgens afkoelen.
- Plaats de glaasjes in de koelkast om ze te laten opstijven tot serveren.
- Geniet van dit kleurrijke en smaakvolle groentetuintje als bijgerecht bij je volgende maaltijd!