Groentetuintje

Groentetuintje met Roggebroodcrumble

Porties: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • Roggebrood
  • 100 ml Griekse yoghurt
  • 100 ml roomkaas
  • Bospeen mini
  • Klein bosje radijs
  • Romanesco roosjes
  • 4 bosuitjes

Instructies

  • Maal het roggebrood tot kruimels in een keukenmachine.
  • Meng de Griekse yoghurt en roomkaas in een kom en breng op smaak naar wens.
  • Vul de glaasjes met een dun laagje van het yoghurt-roomkaasmengsel.
  • Bedek het mengsel met een laagje van de fijn gemalen roggebroodkruimels.
  • Snijd de gewassen groenten in de gewenste verhoudingen en maak een klein tuintje bovenop de roggebroodcrumble in elk glas.
  • Blancheer de harde groenten, zoals de bospeen en Romanesco roosjes, kort in kokend water en laat ze vervolgens afkoelen.
  • Plaats de glaasjes in de koelkast om ze te laten opstijven tot serveren.
  • Geniet van dit kleurrijke en smaakvolle groentetuintje als bijgerecht bij je volgende maaltijd!
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch