Grof volkorenbrood met kaas, ei en tomaat

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 ei (M)
  • 8 sneetjes brood
  • 4 plakken Diverse kaassoorten (pak 150 gram)
  • 4 eetlepel(s) sandwichspread
  • 2 tomaten in plakjes
  • 2 eetlepel(s) bieslook geknipt
  • peper
  • zout

Instructies

  • Kook de eieren in ± 10 minuten hard. 
  • Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd ze (met een eiersnijder) in plakjes. 
  • Bestrijk intussen de sneetjes brood met sandwichspread. 
  • Verdeel de kaas over de helft van de boterhammen.
  • Leg er de plakjes ei en tomaat op en bestrooi met de bieslook en peper en zout naar smaak. 
  • Leg er de rest van de boterhammen met de sandwichspreadkant naar beneden op. 
  • Snijd de sandwiches schuin middendoor. 
  • Serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes