Grote Garnalen met Pasta a la Sandra

Grote Garnalen met Pasta a la Sandra

(voor 4 personen, 10 punten per persoon)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram courgette in slierten gesneden
  • 200 gram spaghetti ongekookt (vóór gekookt volgens verpakking)
  • 600 gram garnalen grote diepvries, ontdooit, rauw en gepeld
  • 380 ml visfond uit een pot
  • 70 gram tomatenpuree
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 gele paprika in blokjes
  • 2 sjalotjes gesnipperd
  • 1 rode peper klein gesneden
  • 8 tenen knoflook verse / 4 teentjes geplet en klein gehakt, 4 teentjes in plakjes
  • 1 pakje tomaat 330 ml gezeefde
  • 25 gram maïzena opgelost in een beetje water
  • 75 gram rucola sla klein gesneden
  • 150 gram cherry tomaat gehalveerd
  • 30 gram ansjovis uitgelekt (klein gesneden)
  • 5 gram cayennepeper
  • 80 gram Parrano snippers
  • 2 kleine maggi blokjes verkruimeld
  • 20 ml becel light

Instructies

  • Fruit de sjalot, ansjovis, rode peper en de klein gehakte knoflook in de becel light.
  • Voeg de rode en gele paprika toe, roerbak even mee, doe de tomatenpuree erbij en bak even mee.
  • Doe de tomaatjes, de knoflook plakjes, de visfond, de verkruimelde maggiblokjes, de cayennepeper en het maïzena papje toe en laat op hoog vuur 3 minuutjes pruttelen.
  • Voeg de gezeefde tomaat en de garnalen toe en roerbak dit op hoog vuur een minuut of 2.
  • Doe de voor gekookte spaghetti en de courgette sliertjes toe en roerbak dit 3 minuutjes.
  • Draai het vuur uit en meng de rucola sla en de parrano snippers door het gerecht.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis / Zeevruchten