Griezelige Halloween Punch met Oogballen en IJshand

Hal­lo­ween­punch met oog­bal­len en ijs­hand­je

Griezelige Halloween Punch met Oogballen en IJshand

Porties: 8
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • latex handschoen

Ingrediënten

  • 500 ml gemberbier of gemberlimonade
  • 1 liter Fernandes Kersenlimonade
  • 425 g lychees in lichte siroop
  • 300 ml Havana Club rum añejo
  • 150 g blauwe bessen

Instructies

  • Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer.
  • Leg er iets op zodat het handje plat wordt.
  • Als je een latex handschoen met poedercoating hebt, draai hem dan binnenstebuiten.
  • Leg het gemberbier, de Fernandes Kersenlimonade en het blik lychees in siroop in de koelkast.
  • Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer.
  • Schenk vlak voor het serveren het gemberbier, de kersenlimonade en de rum in een grote glazen schaal.
  • Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat.
  • Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes.
  • Voeg de ‘oogballen’ (bevroren hand) toe.
  • Serveer de punch met een soeplepel erin en glazen ernaast.

Notities / Tips / Wijnadvies

Variatietip:

In plaats van gemberbier kun je ook 500 ml gemberlimonade gebruiken.

Combinatietip:

Voor een kindvriendelijke versie kun je de rum weglaten.

Tip:

Spoel de bevroren ijshand kort onder warm water af voordat je de handschoen verwijdert om te voorkomen dat deze aan je hand vast blijft zitten.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Koude Dranken
Jaargetijde: Herfst
Feestdagen etc Halloween