Hartig kalfsvlees met pasta

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsvlees
  • ¼ theelepel peper
  • 1 uitgeperst teentje knoflook
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 2 kleine uien in reepjes
  • 2 paprika's in reepjes
  • 11/4 dl Chablis of een andere droge witte wijn
  • 11/4 dl water
  • ½ bouillonblokje
  • ¼ theelepel gedroogde oregano
  • ½ theelepel basilicum
  • 11/2 theelepel maïzena
  • 2 eetlepels water
  • 250 gram pasta

Instructies

  • Snijd het vlees in blokjes van 21/2 cm en bestrooi die met peper.
  • Fruit de knoflook tot hij gaar is.
  • Voeg het vlees toe en bak het goudbruin.
  • Voeg de uien, de paprika's, de Chablis, het water, het bouillonblokje, de oregano en de basilicum toe en breng het geheel aan de kook.
  • Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat 5 minuten sudderen. Los
  • de maïzena in het water op en voeg dit bij het vlees.
  • Breng aan de kook en laat 1 minuut inkoken.
  • Serveer met pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië