Havermoutknisperkoeken

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 75 g zachte boter + extra om in te vetten
  • 100 g witte basterdsuiker
  • 1 scharrelei m
  • 75 g tarwebloem
  • zout
  • ½ theelepel kaneelpoeder
  • 85 g havermout
  • 175 g cranberrymix grof gehakt

Instructies

  • Klop de boter met de suiker lichtgeel en luchtig.
  • Voeg het ei toe en klop het erdoor.
  • Spatel de bloem, een mespunt zout, het kaneelpoeder, de havermout en de cranberrymix erdoor.
  • Verdeel het mengsel in ± 12 bergjes op een met bakpapier bekleed bakblik en druk ze iets platter.
  • Bak de koeken in een voorverwarmde oven (180 °C) in ± 15 minuten lichtbruin en gaar.
  • Laat ze op een taartrooster afkoelen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Koek