Hazenbout met tutti frutti

Hazenbout met tutti frutti

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 haas in stukken
  • 100 gram tutti frutti geweekt en in stukjes
  • 2 plakjes Honingkoek ontbijtkoek of in blokjes
  • 100 gram spek in blokjes
  • 1 ui gesnipperd
  • handje tijm gehakt
  • 2 eetlepel(s) cognac
  • 2 eetlepel(s) bloem
  • ¼ liter bier
  • 1 eetlepel(s) azijn

Instructies

  • Roerbak spek en ui 5 minuten.
  • Voeg de haasdelen toe en bak ze bruin aan alle kanten.
  • Roer de bloem erdoor.
  • Doe nu de tijm erbij, de ontbijtkoek, de cognac, het bier en de azijn en breng dit aan de kook.
  • Laat het drie kwartier sudderen; doe de tutti frutti erbij en laat het geheel nog een kwartier sudderen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Wild