Hete soep met Italiaanse kruiden

      Reacties uitgeschakeld voor Hete soep met Italiaanse kruiden

Hete soep met Italiaanse kruiden

Recept afdrukken
CategorieSoepen
porties4
AuteurAstrid Veltman

ingrediënten

  • 2 liter water
  • 2 tabletten tuinkruidenbouillon
  • 1/2 theelepel sambal
  • 2 kleine blikjes tomatenpuree
  • 2 eetlepels Heinz Spageroni Picante
  • 1 theelepel marjolein
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 250 gr gehakt naar keuze
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

  • Breng het water aan de kook.
  • Kruid het gehakt met peper en zout en draai er balletjes van, doe ze in het kokende water en voeg de bouillontabletten toe.
  • Voeg na 10 minuten de sambal, de tomatenpuree en de spageroni toe en na nog eens 10 minuten de kruiden.
  • Laat alles nog 5 minuten pruttelen.
  • Desgewenst kunt u ook nog wat gesnipperde, gefruite ui toevoegen.
  • Garneer de soep met een toefje kruidenboter en geef er een salade en stokbrood bij.